sluiten

judo nieuws

Meer

evenementen

Lu Gia Jen logo
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informatie over judo wedstrijden

Wedstrijdoverzicht 2014 & 2015 versie 01 juli 2014

Uitnodiging ADIDAS  Internationaal  Residentie Judo Toernooi 2015 NL

Invitation ADIDAS International Residentie Judo Tournament 2015 ENG

Invitation Tournoi International ADIDAS de Judo de la Résidence 2015 (IRJT) FR

Einladung ZUM INTERNATIONALEN RESIDENZ-JUDOTURNIER 2015 D

ADIDAS IRJT 2015 inschrijfformulier - registration form - fiche d'inscription

DOWNLOAD Poster ADIDAS IRJT 2015

Planning en info weeg- en wedstrijtijden IRJT 2015 (komt later bescikbaar)

 

 

 

 

 

 

JUDO BIJ LU GIA JEN

Judo is een inmiddels alom bekende sport. Iedereen heeft wel eens van Anton Geesink, Willem Ruska, Dennis en Elco van der Geest, Edith Bosch of Mark Huizinga gehoord.

Judo is een sport voor iedereen vanaf 5 jaar. Het is behalve een wedstrijdsport ook een sport met een groot spelelement. Tevens zit er in het judo een pedagogisch element, welk kan bijdragen aan de lichamelijke opvoeding van het kind. Elk kind kan gaan judoën. Het judospel heeft een veelzijdigheid aan bewegingen en bewegingservaring. Kinderen, die van nature een beetje terughoudend zijn, krijgen door judo een stuk zelfvertrouwen en agressieve kinderen kunnen hun agressie uiten op een sociaal aanvaardbare manier. In een judoles ligt het accent dan ook op bewegen. Tevens leren de kinderen winnen en verliezen, maar hoofdzakelijk de wil om door te gaan en dit is in het dagelijkse leven heel belangrijk.

Natuurlijk is Judo er ook voor de senioren tot en met ?? jaar.

Lid worden van de JBN

G-Judo en G-Fitness

G-Judo Begin 2006 is Lugiajen gestart met judolessen voor jeugdigen waarvan het merendeel een verstandelijke beperking heeft. Ook jeugd met een lichte motorische beperking komt voor deze lessen in aanmerking.

Na eerst in 2005 te zijn gestart met proeflessen aan diverse groepen op school is in nauwe samenwerking met de Inspecteur S. de Vriesschool, een school voor zeer moeilijk lerende kinderen en de Gemeente Den Haag hard gewerkt om deze jeugdigen als volwaardige sporters te integreren bij Lugiajen.

Natuurlijk zijn nu alle sporters met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking welkom.
De huidige groep bestaat uit 12 tot 20 jarigen, echter bij voldoende aanmeldingen zal worden bekeken of ook andere leeftijdsgroepen kunnen worden gevormd.

De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag van 15.45 uur tot 16.45 uur. In dit zelfde uur (15:45 - 16:45) geven wij ook G-fitness.

Voor de lessen is een ervaren en gecertificeerde groep van trainers en begeleiders beschikbaar. Zie ook: DenHaagenHandicap-HansVeldhuizen.pdf bij de downloads.

Proeflessen

Wil je graag een proefles komen volgen? Dat kan!
Kom bij ons langs om een keer te kijken of mee te doen. Judopakken zijn bij ons te leen, maar een joggingbroek met t-shirt (zonder ritsen of andere scherpe materialen!) is ook prima.

Informatie kun je vragen bij degene die achter de bar staat.

Kijk bij de trainingstijden wanneer de lessen voor jouw leeftijdsgroep zijn.
Ben je jonger dan 10 jaar? Kom dan de eerste keer langs op zaterdag.
Tot ziens!

Graduaties

Je kunt de graduatie-eisen en het graduatieprogramma downloaden van deze site.