sluiten

karate evenement

KO Nederland 1e Internationaal Karate

31 mei Kobe Osaka International toernooi in Apeldoorn

Oorspronkelijk zouden er vier karateka's meedoen aan dit toernooi. Door wat problemen omtrent lidmaatschap van de karatebond kon uiteindelijk alleen Colin Spence nog deelnemen. En voordeel: Colin heeft 100% aandacht van zijn persoonlijke coach.

s'Ochtends vroeg kwamen we (natuurlijk erg uitgerust) aan bij de sporthal in Apeldoorn. Er waren veel deelnemers, zowel uit Nederland als van (ver) over de grens. Dit maakte de competitie wel interessanter.

Colin zat in de eerste categorie. Hij was vandaag ook een van de jongste deelnemers. Eenmaal in de zaal begon hij meteen enthousiast met oefenen. We hadden er alletwee veel vertrouwen in.Na het groeten bij de officile opening werd bekend wie zijn tegenstanders waren. Een opvallend hoog niveau aan karateka's was hier aanwezig. Zowel de regerende Nederlandse en Belgische kampioenen 12 maakten deel uit van zijn concurrentie. Tevens ander internationaal talent. Kinderen van tien jaar oud die perfecte kata's als jion en gankaku liepen.


Colin liep in de eerste ronde heian nidan, evenals zijn tegenstander. Helaas was Colin niet door. Wel kreeg hij een herkansing.
Heian shodan leverde hem in de tweede ronde ook geen winst op. En daarmee hield het op voor Colin wat het KOI toernooi betreft.
Want de volgende keer is hij er zeker weer bij!

We hebben ook deze ochtend weer veel gezien en geleerd. Colins vader die natuurlijk als ware fan Colin aanmoedigde vanaf de tribune heeft ook een aantal filmpjes gemaakt als studiemateriaal. Zo kan het de volgende keer alleen maar beter gaan ;)Kim HirdesVerslag en foto's, 31-05-2008

Lu Gia Jen logo
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Karate examens senioren

Karate examens senioren

20 januari vonden de karate-examens voor senioren plaats.
Na hard werken en zwoegen heeft iedereen een keurig examen laten zien en zijn ze allen geslaagd.

Verslag en foto's, 20-01-2017

Charles Houtman overleden

Charles Houtman overleden

Zaterdag 10 augustus is onze karatetrainer Charles Houtman overleden.
Charles was al enige tijd ziek en verloor een ongelijke strijd.

Verslag en foto's, 10-08-2013

EK

Verslag en foto's, 04-04-2009

NK

Verslag en foto's, 15-03-2009