sluiten

karate evenement

30e Funakoshi Cup

Zondag 20 april Funakoshi cup in Maastricht

Op zondag 20 april werd er door de JKA-Nederland de Funakoshi cup georganiseerd in Maastricht. 4 karateka's, te weten Emelia Ibrahim, Selina Jol, Shailesh Verwijk en Roxanne Gawke, namen deel aan deze wedstrijd.

Aan het begin werd Roxanne voor de groep deelnemers gezet. Zo verzorgde Lu-Gia-Jen Den Haag de warming-up voor JKA Nederland. Leuk om te zien.

Emelia en Selina zaten bij elkaar in dezelfde categorie. Uiterst gezellig dus! Met kata verloor Emelia helaas van de faforiet (uiteindelijke kampioen) en lag er dan ook meteen uit. Selina wist hier de 3e plaats te behalen. Met het kumite gedeelte liet Emelia zich van haar beste kant zien, maar omdat ze te fel was en de tegenstander daardoor te hard raakte viel ze ook hiermee niet in de prijzen. Helaas, want ze behoorde zeker tot een van de beteren. Selina werd 2e met kumite.

Shailesh was onze held van de dag. Hij werd zowel met kata als kumite eerste!!! Zo zie je maar dat een avondje in kokusudachi tv kijken (als karate-huiswerk) z'n vruchten afwerpt de volgende dag.

Roxanne deed mee aan kata en eindigde in eerste instantie op een gedeelde derde plaatst. Toen zij en haar tegenstander het kata daardoor opnieuw moesten doen verloor ze dit net op drie tiende punt. Maar deze vierde plaats was niet het enige wat zij in de wacht sleepte. Na afloop werd bekend gemaakt dat Roxanne geselecteerd is voor het EK in Italie!

Een mooie dag dus voor Lu-Gia-Jen. Twee 1e plaatsen, een 2e en een 3e plaats Ún een plaats in de selectie voor het EK.Kim Hirdes

Verslag en foto's, 20-04-2008

Lu Gia Jen logo
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Karate examens senioren

Karate examens senioren

20 januari vonden de karate-examens voor senioren plaats.
Na hard werken en zwoegen heeft iedereen een keurig examen laten zien en zijn ze allen geslaagd.

Verslag en foto's, 20-01-2017

Charles Houtman overleden

Charles Houtman overleden

Zaterdag 10 augustus is onze karatetrainer Charles Houtman overleden.
Charles was al enige tijd ziek en verloor een ongelijke strijd.

Verslag en foto's, 10-08-2013

EK

Verslag en foto's, 04-04-2009

NK

Verslag en foto's, 15-03-2009