sluiten

karate evenement

Itosu kata toernooi

Itosu kata toernooi in Waspik

Zaterdag 19 januari gingen we met 11 enthousiaste karateka's naar Waspik voor het Itosu kata-toernooi. De zenuwen zaten er bij velen flink in. Voor Renee en Emilia was dit zelfs hun allereerste wedstrijd.
Omdat Johan er deze keer verhinderd was en Kim niet op twee shiaio's tegelijkertijd kon zijn, heeft Roxanne deze dag haar coach-debuut gemaakt bij de wedstrijden van Iris en Renee. Toen ze even later zelf aan de bak moest heeft Iris haar rol 'soort van' overgenomen...

Ahmed, Berry, Colin en Wesley zaten alle vier bij elkaar in dezelfde categorie. Wesley had een beetje pech dat ie als allereerste moest beginnen. Hij liet een mooi kata zien, maar de zenuwen zaten hem nog hem een beetje dwars. Ahmed is ver gekomen maar verloor uiteindelijk de derde plaats tegen Colin. Berry werd knap 2e.

Dat het voor Emilia haar eerste toernooi was maakte helemaal niks uit. Ze stond zeer zelfverzekerd tussen alle andere deelneemsters en wist zoedoende de derde plaats te pakken.

Ook Shailesh viel in de prijzen. Hij werd maarliefst tweede.

Selina had pech met haar categorie. Deze bestond namelijk uit een hoop dames met een hogere graduatie, en meer ervaring, als Selina zelf. Volgende keer beter!

In het middaggedeelte waren Leon en Roxanne aan de beurt. Leon zat toch wel in de aller grootste categorie. Hij heeft goed zijn best gedaan maar heeft niet meer de volgende ronde gehaald.
Roxanne liet zoals verwacht een prachtige uitvoering van haar kata zien. Helaas was niet iedereen het daar mee eens. (slapende scheidsrechters).

Al met al was het een erg leuke dag! Iedereen kreeg na afloop een medaille en Berry, Colin, Emilia en Shailesh namen ook nog eens een beker mee naar huis.

Op naar het volgende toernooi!

Kim Hirdes

Verslag en foto's, 19-01-2008

Lu Gia Jen logo
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Karate examens senioren

Karate examens senioren

20 januari vonden de karate-examens voor senioren plaats.
Na hard werken en zwoegen heeft iedereen een keurig examen laten zien en zijn ze allen geslaagd.

Verslag en foto's, 20-01-2017

Charles Houtman overleden

Charles Houtman overleden

Zaterdag 10 augustus is onze karatetrainer Charles Houtman overleden.
Charles was al enige tijd ziek en verloor een ongelijke strijd.

Verslag en foto's, 10-08-2013

EK

Verslag en foto's, 04-04-2009

NK

Verslag en foto's, 15-03-2009