sluiten

karate evenement

NK

Veel prijzen voor LuGiaJen op NK karate JKATijdens het NK karate JKA te Vianen lieten de 14 deelnemers van LuGiaJen zich onder leiding van Johan de Vries en Kim Hirdes zich van hun beste kanten zien. Maarliefst 11 van hen vielen in de prijzen!

In de categorie jeugd behaalden Hazar Quedach en Renee Roelfsema respectievelijk goud en zilver. Bij de cadetten jongens heeft LuGiaJen alle prijzen weggekaapt. Bij kata werd Wesley Brehm 1e, Berry Roelfsema 2e en Jamie Baven 3e. Met kumite pakte Berry de eerste plaats, Casper Niemoller de tweede plaats en werd Jamie weer derde.

Ook bij de junioren dames is goed gescoord. Emelia Ibrahim won brons met kata en zilver met kumite. Op dit laatste onderdeel pakte Selina Jol de 3e plaats. Net als nij de junioren dames was het voor de junioren heren ook een lastige poule. Veel tegenstanders van hoog niveau zaten in deze categorie. Desondanks is Colin Spence tweede geworden met kata. En Shailesh Verwijk zowel derde kata als tweede kumite.

Bij de senioren heren viel Remco Cesar helaas net buiten de prijzen, maar werd alsnog knap vierde. Roxanne Gawke daarentegen schopte het tot een derde plaats bij de senioren dames kata. Tevens werd zij met haar katateam 3e.

Een mooie dag dus voor de karateka's van LuGiaJen waarbij Remco Cesar en Roxanne Gawke ook nog zijn geselecteerd voor het EK JKA op 4 april te Maastricht. En heeft Selina Jol een plaats bemachtigd in het jeugdteam voor het EKjeugd te Belgrado.
Foto's: John Veldhuizen en ROxanne Gawke

Verslag en foto's, 15-03-2009

Lu Gia Jen logo
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Karate examens senioren

Karate examens senioren

20 januari vonden de karate-examens voor senioren plaats.
Na hard werken en zwoegen heeft iedereen een keurig examen laten zien en zijn ze allen geslaagd.

Verslag en foto's, 20-01-2017

Charles Houtman overleden

Charles Houtman overleden

Zaterdag 10 augustus is onze karatetrainer Charles Houtman overleden.
Charles was al enige tijd ziek en verloor een ongelijke strijd.

Verslag en foto's, 10-08-2013

EK

Verslag en foto's, 04-04-2009

NK

Verslag en foto's, 15-03-2009